FIVB rajoittaa pelaajien määrän VNL:ssä

FIVB yrittää pakottaa maajoukkueet osallistumaan VNL:ään jatkossa parhailla pelaajillaan. Keinona tähän nähdään pelaajamäärän maksimin pudottaminen radikaalisti 25:stä alaspäin.

On puhuttu jopa vain 14:stä pelaajasta, mikä tietenkin on saanut osallistujat takajaloilleen, kun viisi runkosarjan viikonloppua pelataan peräjälkeen ympäri maailman kussakin lohkossa. Tällä hetkellä ajatus maksimäärästä on 18 pelaajaa.

Joka tapauksessa viime vuotisia Serbian naisten kaltaisia kakkosjoukkueyhdistelmiä ei jatkossa suvaitttaisi. Tai sitten niillä olisi mentävä loppuun asti.

Huippupelaajien kannalta ohjelma on kestämätön ja vaarallinen VNL:n ja olympiakisojen ja seuraavan vuoden maanosakilpailujen karsintojen painaessa päälle seurajoukkuekauden ulkopuolella.

Vastaavasti FIVB haluaa pitää kiinni maajoukkuekilpailujen tärkeydestä. Ratkaisut eivät ole kummankaan näkemyksen kannalta helppoja.

https://worldofvolley.com/Latest_news/FIVB/107870/fivb-drastically-reduces-number-of-players-per-team-in-nations-league.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: