LML: VaLePa nuorisokaartilla voittoon

Team Lakkapää – VaLePa 0-3 (17-25, 19-25, 16-25)
Koti: Lemola 11/+5, Saarenmaa 10/+4, Kovac 5/+1
Vieras: Nikula 17/+14, Suihkonen 16/+9, Karjarinta 9/+7

VaLePa lähti otteluun normaalista poikkeavalla aloituksella. Avaukseen hyppäsi Lehtimäki, Suihkonen, Petterson, Nikula, Toimela, Karjarinta ja liberoksi Ruohola. VaLePan kuusikon keski-ikä 21,3 vuotta.

https://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/tenevatahdet-hoitivat-homman-valepalle-rovaniemella.html

Arttu Lehtimäki, Valepa:
– Oli tasainen esitys meiltä. Tiedettiin, että Lakkapäältä voi tulla ihan mitä vaan. Rankka viikko tässä on takana ja jatkuu vielä. Nikula ja Suihkonen olivat kuumia pelaajia tänään. Hyvä, että joukkueestamme löytyy laajuutta. 

Olli Saarenmaa, Lakkapää:
– Vaisua oli meidän peli. Olisi meidän pitänyt pystyä haastamaan Valepa paremmin. Omaan peliin olen hieman pettynyt. Pystyn kyllä parempaan. Teemme pieniä asioita huonosti, ja useat pienet asiat muuttuvat isoiksi. Loppukautta kohti voimme lähteä pelaamaan paineettomasti. 

Janne Kangaskokko, VaLePa:
– Olen tyytyväinen siihen, että saimme hyvän pelin pelattua ns. ”nuorisokokoonpanolla”. Pystyimme jakamaan kuormaa ja onnistuimme hyvin. Lähdimme välttämään omia virheitä ja sitä kautta saimme voiton. 

Henri Tuomi, Lakkapää:
– Samaa rataa tämä meni kuin aiemminkin. Taso ei tällä hetkellä riitä. Lähes jokaisessa pallorallissa tulee sellainen ihmettelyn hetki, jolloin peli hajoaa. Manoogianin vastaanotto on hyvä, mutta muut osa-alueet eivät toimi. Teemme helpoista tilanteista itse vaikeita. Sippola ei ollut tänään täysin terveenä. Myös loukkaantumiset ovat joukkueen huolena. Hyvästä passista hyökkäämme hyvin.

Parhaat pelaajat:
Lakkapää, Olli Saarenmaa
VaLePa, Aaro Nikula

Lähitapiolan pisteet:
1p Mikko Karjarinta, VaLePa
2p Arttu Lehtimäki, VaLePa
3p Niko Suihkonen, VaLePa

ProLibero
Risto Ruohola, VaLePa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: