Hollannin liitto rahavaikeuksiin maajoukkuetappioista

Hollannin lentopalloliitto pelasi isoa uhkapeliä olympiapaikan suhteen varsinkin naisten osalta, kun se järjesti kotiturnauksen, josta sen jatkomahdollisuudet eivät olleet mitenkään kovin isot.

https://worldofvolley.com/Latest_news/Othercountries/107683/dutch-federation-faces-bankruptcy-after-womens-national-team-fails-to-qualify-for-olympics.html

Worldofvolley-sivuston mukaan karsintaturnauksen järjestelyoikeuksista joutui maksamaan Euroopan liitolle CEV:lle 500 000 euroa. Ainoastaan kisapaikka olisi tuonut maan olympiakomitealta lisärahoitusta ja lisännyt sponsorituloja niin, että liiton rahavaikeudet olisi voitu pelastaa.

Sivusto perustaa juttunsa hollantilaisen nrc.nl sivuston uutiseen, jonka mukaan maan liitto on konkurssin partaalla, ja lajin näkymät maassa jatkossa todella heikossa jamassa.

Koko asiassa on isoja yhtäläisyyksiä Suomen lentopalloliiton tämänhetkiseen tilanteeseen. Suomessa osattiin ilmeisesti viheltää kuitenkin peli poikki kuitenkin aikaisemmin, eikä Hollannin tapaan olla konkurssikypsässä tilanteessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: