Eurooppalaiset vahvoja Kiinan Tokion-karsinnoissa

Beach volleyn olympiakarsintaturnaus Kiinassa jatkuu kohti ratkaisupelejä.

http://beachvolleyball.ioqt.2019.fivb.com/en/women/results/thirdphase
http://beachvolleyball.ioqt.2019.fivb.com/en/men/results/thirdphase

Taru Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen taival päättyi jatkolohkon kahteen tappioon. Torstain avauspelissä Lahti-Liukkosella ja Parkkisella oli avaimet voittoon ja jatkopaikan varmistamiseen kahdeksan parhaan joukossa, mutta itävaltalaispari Katharina Schützenhöfer / Lena Plesiutschnig oli kolmannen erän ratkaisupalloissa vahvempi ja vei tasaisen pelin lukemin 1-2 (21-18, 18-21, 14-16).

– Meillä oli paikka ottaa peli haltuun, mutta muutamissa tärkeissä paikoissa tuli virhe tai vähän varovainen ratkaisu. Harmittaa isosti, ettemme taaskaan pystyneet pitämään otetta viimeiseen palloon saakka.

  • Tällä kaudella on tullut monta peliä, jossa olemme aloittaneet kolmannen erän vahvasti, mutta hävinneet sen niukasti kahden pisteen erolla. Analysoimme ja käymme hyvin tarkasti näitä hetkiä läpi, jotta ensi kaudella käännetään tiukat erät meidän eduksi, Lahti-Liukkonen lupasi.

Suomalaiskaksikon urakka Kiinassa päättyi selvään 0-2 (12-21, 14-21) -tappioon kovassa vireessä olevalle tshekkiläisparille Marketa Slukova / Barbora Hermannová. Lahti-Liukkonen ja Parkkinen sijoittuivat turnauksessa lopulta 9:nneksi. Kaksi parasta saa paikan ensi kesän olympiakisoihin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: