Tokion karsintaturnaus tiivistyy biitsissä

12 paria on jäljellä taistelussa kahdesta paikasta Tokioon. Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen etenivät lohkokakkosina jatkoon Kiinan Haiyangissa pelattavassa turnauksessa.

http://beachvolleyball.ioqt.2019.fivb.com/en

Alkulohkon avauspelissä Lahti-Liukkonen ja Parkkinen voittivat australialaisparin Nicole Laird / Becchara Palmer helposti 2-0 (21-11, 21-11).

Lohkovoiton ja samalla hieman paremmat asetelmat jatkopelejä ajatellen nappasi kuitenkin hollantilainen vuoden 2018 EM-ykköspari Sanne Keizer / Madelein Meppelink, joka nousi suomalaisia vastaan avauserän tappion jälkeen niukkaan 1-2 (21-18, 19-21, 13-15) -voittoon.

– Oma syöttö oli hyvä päivän molemmissa peleissä. Tuntuu siltä, että pelaaminen on paremmalla tasolla kuin pitkään aikaan. Nyt on tärkeä pitää hyvä fokus ja rentous, Parkkinen viestitti Kiinasta.

Jäljellä olevat 12 paria jatkavat pelejään neljässä kolmen joukkueen lohkossa, josta jokaisesta kaksi parasta etenee kahdeksan parhaan joukkoon. Neljän joukkueen lohkojen kaksi parasta pelaa lopuksi ristikkäisottelut pääsystä ensi kesän olympialaisiin.

Heikki Kiiskinen/Lentopalloliitto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: