Slovenian kovuus tiedossa ennen matsia

Suomen miehet paistattelivat päivää pari kilometriä pohjoiseen Ljubljanan keskustasta sijaitsevassa hotellissaan paikallisen ulkoilupuiston Tivoli Parkin läheisyydessä. Ajatukset Slovenia-otteluun ovat kunnossa: tiedossa on vastaan joukkue, joka on kokenut jo vuosia yhdessä.

https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/kokenut-tommi-siirila-odottaa-kovaa-ottelua-sloveniaa-vastaan.html

t Suomi on voittanut Slovenian esimerkiksi olympiakarsinnoissa kahdeksan vuotta sitten Kroatian Osijekissa. Hämmentävää on, että Slovenian joukkue pelaa käytännössä edelleen lähes samalla kokoonpanolla avauksen osalta. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: