Miesten EM-kisat alkuun

Lohko A, Ranska:

Bulgaria-Kreikka 3-0
Bulgaria voitti 3-0 mutta ei tule sen enempää nimilistan kuin tämän peliesityksenkään perusteella olemaan näissä kisoissa parhaimmillaan.

Portugali – Italia 0-3

Ranska – Romania 3-0

Lohko C, Slovenia:

Venäjä – Turkki 3-1
Venäjä menetti yllättäen yhden erän Turkille, mutta osoitti olevansa enemmän kuin yhtä luokkaa parempi. Passari Kobzar ei ihan löydä hyökkääjiään joka kerta järkevästi.

Suomi – Pohjois-Makedonia 3-1
Suomi pystyi kaatamaan Pohjois-Makedonian vaikka moni asia ei ollut parhaimmillaan. Lopulta Niko Suihkosen kentälle tulo monipuolisti Suomen peliä ratkaisevasti ja neljäs erä oli helpoimman näköistä.

Slovenia – Valko-Venäjä 3-0
Slovenian papat pelasivat ainakin silloin tällöin niin maagista torjunnan ja puolustuksen yhteistyöpeliä että vierasjoukkue jäi jalkoihin. Alkaakohan kuitenkin olla viimeinen yhteinen turnaus tälle Slovenian pitkään toistensa kanssa maata onnistuneesti edustaneelle joukkueelle.

B- ja D-lohkoissa pelit alkavat toisena kisapäivänä.