Suomalaisparit jäivät karsintoihin Wienissä

Wien *****

Sekä Taru Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen että Riikka Lehtosen ja Niina Ahtiaisen urakka Wienissä järjestettävässä FIVB:n viiden tähden turnauksessa jäi kahteen otteluun.

http://worldtour.2019.fivb.com/en/wvie2019/women/results/qualifications#anchorII

Karsintojen avauspelissä Lahti-Liukkonen ja Parkkinen nousivat hieman tahmean alun jälkeen 2-1 (16-21, 21-19, 15-10) -voittoon tshekkiläisparista Martina Bonnerová / Martina Maixnerova.

– Tshekki ei antanut aamun voittoa helpolla. Ensimmäisen erän tappiosta parannettiin omaa peliä ja vietiin lopulta voitto, Parkkinen kertasi.

Myös Lehtonen ja Ahtiainen painelivat karsintojen toiselle kierrokselle 2-0 (21-15, 28-26) -voitolla thaimaalaiskaksikosta Varapatsorn Radarong / Khanittha Hongpak. Suomalaiset selvittivät kakkoserässä neljä vastustajan eräpalloa ja löivät itse ottelun poikki viidennellä yrittämällä.

Pelissä pääsystä pääsarjaan Lahti-Liukkonen ja Parkkinen pysyivät erän verran saksalaisparin Victoria Bieneck / Isabel Schneider vauhdissa, mutta 0-2 (18-21, 13-21) -tappio päätti turnauksen karsintojen toiselle kierrokselle.

– Toisessa pelissä aloitettiin vahvasti, mutta ei pystytty pitämään hyvää virettä loppuun asti, Parkkinen harmitteli.

Samoin kävi myös Lehtoselle ja Ahtiaiselle omassa ratkaisupelissään, kun yhdysvaltalaiset Kelley Larsen / Emily Stockman olivat parempi erin 2-0 (21-13, 21-19). Jenkkiparista Stockman muistetaan Pihtiputaan Pislaplokin yleispelaajana kaudelta 2011-12.

Seuraavan kerran suomalaisnaiset ovat tositoimissa ensi viikolla Moskovassa pelattavissa EM-kisoissa.

http://worldtour.2019.fivb.com/en/724/schedule#/d20190730

http://worldtour.2019.fivb.com/en/724

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: