Koskelo korvaa Hämäläisen maajoukkueliberona

Suomen naisten maajoukkueen kannalta merkittävä iloinen uutinen on Roosa Koskelon paluu maajoukkueen mukaan valmistautumaan kohti EM-kisoja leireilevään joukkueeseen.

Koskelo korvaa ykkösliberon paikalla Hillaelina Hämäläisen, joka ainakin toistaiseksi on jättänyt maajoukkuepelit muiden harteille ja keskittyy työuraan. Saksan mestaruuden keväällä Stuttgartin tärkeänä pelaajana voittaneen Koskelon saaminen mukaan on tämän vuoksi erittäin tärkeä jatkumo Suomen tekemiselle.

Koskelon kokemus Saksan mestarijoukkueesta yhdessä Ranskan liigassa pelanneen passarin Kaisa Alangon kanssa muodostaa nyt Suomen maajoukkueelle tärkeän jatkumon maajoukkuepelien pallorallien useisiin ensimmäisiin ja toisiin kosketuksiin.

Toinen merkittävä paluu maajoukkuepeleihin on yleispelaajaosastolle Noora Kososen tulo vakavan jalkavamman jälkeen. Hänen seuransa ensi kaudella on Belgialainen Gent. Yleispelaajaosastolla nähdään nyt jopa kilpailua pelipaikoista, kun Saara Esko ja Emmi Riikilä ovat tärkeinä niminä tuomassa kovia mahdollisuuksia tälle osastolle ja lentis.net:in arvion mukaan ehdottomat nimet mukaan kisajoukkueeseen.

Liiton tiedote ja EM-leiriryhmän julkistus:

https://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/naisten-lentopallomaajoukkue-aloitti-matkansa-em-kisoihin-kuusamosta.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: