Ei ollut saksalaisten päivä biitsillä

Paljon mielenkiintoisia otteluita käytiin alkulohkojen päätökseksi ja pudotuspelien avauskierroksella Ostravan neljän tähden turnauksessa maailmankiertueella. Ei ollut ainakaan saksalaisten päivä, sillä kaikki heidän naisjoukkueensa putosivat päivän aikana pelistä.

Nimekkäiden putoajien joukossa olivat lisäksi Tshekin pari Hermannova/Slukova, jotka jäivät sveitsiläisparin Betschart/Huberli pudottamaksi. Hekin kuitenkin putosivat jatkosta ensimmäisessä pudotuspelissä.

Latvialaiset Graudina/Kravcenoka pudottivat Ludwig/Kozuch -parin mutta USA:n pari Sweat/Walsh-Jennings oli sentään tälle Jurmalan parille liikaa.

Kanadalaiset Pavan/Melissa putosivat kiinalaisparia vastaan. Läpilyönnin tässä turnauksessa tehneet ukrainalaiset Lunina/Samoday putosivat hekin taistellen loppuun asti hollantilaisparille Keizer/Meppelink, jotka ehtivät tätä ennen pudottaa maannaisensa Stubbe/Van Iersel.

http://worldtour.2019.fivb.com/en/709/news/keizer–meppelink-win-all-dutch-clash-on?id=82721

Vapaapäivää viettäneet Parkkinen / Lahti kohtaavat suoraan toiselle kierrokselle päästyään nykyään jo varsin kokeneen kreikkalaisparin Arvaniti/Karagkouni. Nämä pudottivat 16 parhaan joukosta venäläisparin Makroguzova/Kholomina tiukassa lähes tunnin mittaisessa ottelussa.

http://worldtour.2019.fivb.com/en/709/schedule#/d20190601

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: