Suomen naiset voittivat Viron

Suomen naisten lentopallomaajoukkue aloitti pelillisen valmistautumisen kesän Kultaiseen liigaan ja syksyn EM-kisoihin voitokkaasti Tallinnassa. Suomi voitti Viron 3-0 (36-34, 25-19, 25-23). Neljännenkin pelatun erän Suomi vei nimiinsä 25-23.

– Oli hyvä alotus kesälle. Pelaajista näki, että oli kivaa pelata yhdessä taas pienen tauon jälkeen. Myös Viro pelasi hyvin, varsinkin ensimmäisen erän mutta pidettiin pää kylmänä ratkasutilanteissa ja käännettiin erä kotiin, päävalmentaja Tapio Kangasniemi kehui ottelun jälkeen.

– Erikoismaininnat tietysti ensikertalaisille Anna Czakanille (12/+10) ja Emmi Riikilälle (13/+1), jotka tekivätkin hyvän iltapuhteen kumpikin.

– Siinä mielessä erilainen peli, että oltiin vähän perässä syöttö-vastaanottopelissä, mutta hoidettiin sitten hommat tarpeeksi hyvin hyökkäyksessä. Huomenna kuitenkin aamusta salille ja harjoittelemaan, että oltaisiin illalla vielä vähän parempia

Suomen seitsikko oli varsinaisen pelin Kaisa Alanko, Emmi Riikilä, Suvi Kokkonen (Salla Karhu), Laura Pihlajamäki, Piia Korhonen, Anna Czakan ja libero Tiiamari Sievänen. Neljännessä erässä esiityivät myös Jessica Kosonen, Michaela Madsen, Daniela Öhman, Katja Kylmäaho sekä Hillaelina Hämäläinen.

Piia Korhonen teki 19/+11, Emmi Riikilä 13/+1 ja Anna Czakan 12/+10. Riikilälle ja Czakanille maaottelu oli ensimmäinen. Viron ykköstykki oli 21/+11 tehnyt Nette Peit. Anu Ennok kasasi 177+8.

Kaikki ottelut on nähtävissä osoitteessa:
https://vorkpall24.ee/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: