Lahti/Parkkinen avasi tappiolla Brasiliassa

Beach volleyn FIVB:n World Tourin neljän tähden turnaus Brasilian Itapemassa käynnistyi Taru Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen osalta mollivoittoisesti.

Avauspelissä Hollannin kakkospari Joy Stubbe / Marleen Ramond-van Iersel oli suomalaisia vahvempi erin 2-0 (21-12, 21-17). Vastustajista Ramond-van Iersel on kaksinkertainen Euroopan mestari, Stubbe on yltänyt samaan saavutukseen nuorten sarjoissa.

Lahti-Liukkosella ja Parkkisella on vielä perjantaina toinen mahdollisuus jatkopaikkaan, kun vastaan asettuu villillä kortilla turnaukseen päässyt brasilialaispari Victoria Lopes Pereira Tosta / Tainá Silva Bigi.

– Tänään ei saatu omaa peliä kulkemaan. Yhdeksällä syöttövirheellä on vaikea rakentaa peliä. Tämä käytiin pikaisesti läpi ja tästä opitaan. Perjantaina taistellaan jokaisesta pallosta – yhdessä, Lahti-Liukkonen tiivisti.

Nurminen ja Siren rankingkolmosina Turkin hiekalle

Jyrki Nurminen ja Santeri Siren puolestaan aloittavat pelinsä Turkin Aydinissa järjestettävässä kahden tähden turnauksena suoraan 16 joukkueen pääsarjassa. Suomalaiskaksikko hakee pelituntumaa kesäkuun toisen viikonlopun olympiakarsintoja varten.

– Innolla lähdetään taas kisaamaan hyvän ulkoharjoitusjakson jälkeen. Saatiin Turkin leirillä peli minttiin ja nyt on yritetty reilu viikko ylläpitää tatsia koleassa Suomen kevätsäässä. Kovatasoisessa turnauksessa tavoitteenamme on vähintään paikka puolivälieriiin, Nurminen kertoo.

Linkit viikonlopun otteluohjelmiin, tuloksiin ja liveseurantaan

Itapema, Brasilia (naiset)
http://worldtour.2019.fivb.com/en/wita2019/women/results/maindraw

Aydin, Turkki (miehet)
http://worldtour.2019.fivb.com/en/mayd2019/men/results/maindraw

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: