Mestarien liigan finaaleissa riittää näytettävää

Berliinissä 18. toukokuuta pelattavat naisten ja miesten mestarien liigan finaalit sisältävät varmuudella lisää draamaa jännittävälle Euroopan lentopallokaudelle.
https://clvolley.cev.eu/

Naisten finaalissa Conegliano ja Novara ottivat mittaa jo Italian finaalissa. Ottelu tulee olemaan varsinaista tähtien tulitusta, kuten tästä Italian viimeisen finaalin tilastosta voi todeta:
http://www.legavolleyfemminile.it/?page_id=47322&idgara=743368

Miesten finaalissa Civitanova saavutti juuri viisi päivää ennen finaalia Italian mestaruuden. Tuskin tarvitsee epäillä, riittävätkö paukut Zenit Kazania vastaan. Venäläisjoukkueella on vielä enemmän näytettävää maailmalle, kun Kemerovo vei sen nenän edestä Venäjän mestaruuden.

Sekä Civitanovan että Kazanin riveissä on paljon pelaajia joita odotetaan myös jo maajoukkueiden mukaan: Italialaisjoukkueesta esimerkiksi Tsvetan Sokolov kuuluu Bulgarian riveihin ja Yoandy Leal Brasilian joukkoihin, Kazanista puolestaan Earwin Ngapeth Ranskan riveihin. Ngapeth on italialaisille varsin tuttu kasvo, sillä hän pelasi Modenassa ja tätä ennen Cuneossa yhteensä kuusi vuotta ennen siirtymistään Kazaniin.

Suomessa ottelut näkee Euroopan lentopalloliiton CEV:n omasta maksullisesta eurovolley.tv -palvelusta hintaan 4,99 e. Palvelussa on myös ilmaista sisältöä ennakkona kuten pelaajaesittelyjä.
https://www.eurovolley.tv/en-int/page/home-cev

Kiinnostavuus myös kansainvälisillä tv-kanavilla on lajille isoa luokkaa:
https://www.cev.eu/News.aspx?NewsID=29093

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: