Suomen toinen MM-paikka vaatisi poisjääntejä

Ilman muutamaa poisjääntiä Suomen naiset ovat saamassa vain yhden edustuspaikan kesä-heinäkuun vaihteessa käytäviin beach volleyn MM-kilpailuihin Hampurissa.

Paikat ratkeavat lopullisesti 6. toukokuuta tilanteen mukaan. 29.4. julkaistulla FIVB:n listalla käytännössä näkyvät jo ne 23 paria jotka ovat pääsemässä kisoihin. Taru Lahti ja Anniina Parkkinen ottavat paikan tästä joukosta sijalta 19.

http://www.fivb.org/EN/BeachVolleyball/TeamsRanking_W.asp

Todennäköisesti myös 23 parhaan ulkopuolelta molemmat Sveitsin parit, ensimmäinen Espanjan pari sekä puolalaispari pääsevät mukaan jo FIVB:n listalta, sillä edellä on liikaa saksalais-, brasilialais- ja amerikkalaispareja, kaikkia yli neljän sallitun edustusparin.

Saksalaisia saa mukaan tulla kuitenkin järjestäjämaana peräti kuusi paria. Myös parin vaihtaminen on mahdollista, jos pelaaja on listalla useamman parin kanssa, mutta henkilökohtainen ranking on tarpeeksi korkea.

Riikka Lehtosen ja Niina Ahtiaisen sijoitus FIVB:n listalla on 60:s, mutta täältä heidän toiveensa on kuitenkin päästä kisoihin mukaan, sillä välissä on useita Saksan, USA:n ja Brasilian pareja, jotka pääsevät mukaan vain maannaistensa poisjääntien myötä. FIVB:n Entry list on nimenomaan se lista jonka perusteella reservilista muodostetaan niistä joukkueista, jotka eivät muuta kautta ole selvinneet vielä kisoihin.

https://www.cev.eu/Rankings/BeachVolleyball_EntryRanking.aspx

Suomen edellä ovat aiemmin jo ehkä paikkansa varmistavien lisäksi sekä Venäjän ja Hollannin toiset parit sekä Latvian ja Slovakian parit, Sen jälkeen ehkä kolme poisjääntiä muista kuin kiintiönsä jo täyteen saaneista maista tarvittaisiin ennen kuin paikka MM-kisoihin varmistuisi Lehtoselle ja Ahtiaiselle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s