Suomen miesten EM-paikka täysin mahdollinen

Miesten karsintatappio Romanialle luvuin 2-3 ei tarkoita mahdottomuuksia kisapaikan saavuttamisen suhteen.

https://www.cev.eu/News.aspx?NewsID=27667&ID=5

Seitsemästä lohkosta viisi parasta kakkosta saavuttaa kisapaikan voittajien lisäksi. Kakkosia vertaillaan siten että neljän joukkueen lohkoista viimeiseksi jäävien ottelut pyyhitään pois.

Tämän vuoksi jatkoon etenevien ennakointi on hankalaa. Tällä hetkellä Suomen tilanne riittää kirkkaasti jatkoon. Ratkaiseva ottelu on kuitenkin edessä ensi sunnuntaina.

3-2 voitolla tai paremmin voittamalla Suomi on hyvin vahvoilla lohkoykköseksi asti jolloin Suomen osalta vertailua ei tarvittaisi. 2-3 tappiosta saavutettu piste riittäisi hyvin todennäköisesti jatkopaikkaan, jopa vähempikin, jos Tanska sen jälkeen nuijitaan kotona tammikuussa 3-0 tai 3-1.

7-8 pistettä kolmen joukkueen tuplapeleistä olisi sen verran vahva suoritus, kun oletusarvo selkeillä tappioilla ja voitolla lohkokakkoselle on 6 pistettä. Kuuden pisteen yläpuolelle pääsevien pistemäärien pitäisi riittää viiden parhaan joukkoon siis hyvinkin seitsemästä vertailtavasta joukkueesta.

http://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/romania-loi-suomen-miehet-tiukassa-viisieraisessa-pelissa.html

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: