Naisten kärkiparit mukaan Jyväskylän SM-hiekalle

Molempien kansainvälisissä ympyröissä pelaavien suomalaisparien pelit Moskovan FIVB:n neljän tähden turnauksessa päättyivät ajoissa. Näin sekä Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen että Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen nähdään Jyväskylässä beach volleyn SM-lopputurnauksessa.

Lehtonen ja Ahtiainen hävisivät alkulohkon päätöspelinsä venäläisparille Ekaterina Syrtseva / Alexandra Moiseeva lukemin 19-21, 17-21 ja jäivät näin jatkopelien ulkopuolelle.

– Kaksi tappiota Moskovassa, joten suuntana on Jyväskylä ja kauden viimeinen turnaus. Täällä oma peli ei tahtonut millään löytyä. Oli hyviä hetkiä, mutta ne eivät riittäneet otteluiden tai erien voittoihin. Tulos harmittaa, mutta nämäkin kasvattavat. Matka jatkuu, Ahtiainen pohti.

Lahti-Liukkosen ja Parkkisen pelit puolestaan päättyivät jatkopelien toiselle kierroksen 17-21, 15-21 -tappioon järjestäjämaan kaksikolle Nadezda Makroguzova / Svetlana Kholomina, jolla on meriittilistallaan tältä vuodelta jo alle 22-vuotiaiden Euroopan mestaruus sekä kolme yhdeksättä sijaa FIVB:n viiden tähden turnauksista. Jatkopelien ensimmäisellä kierroksella Lahti-Liukkonen ja Parkkinen kaatoivat juuri U19 MM- ja U20 EM-kultaa voittaneen venäläisparin Mariia Bocharova / Maria Voronina 2-1 (21-13, 16-21, 15-13).

SM-lopputurnauksen ohjelma ja tulokset:
https://beachvolley.torneopal.fi/

Uutinen perjantain puolivälieristä:
http://www.lentopalloliitto.fi/elamyksia/uutiset/uutisarkisto/2018/08/beach-volleyn-sm-lopputurnaus-kayntiin-jyvaskylassa.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: