Michaela Madsen RC Cannesin riveihin

Suomalaisten naislentopalloilijoiden hienot siirtouutiset Euroopan kentille saivat jälleen jatkoa. Keskipelaaja Michaela Madsen siirtyy ensi kaudeksi legendaarisen ranskalaisseuran Racing Club Cannesin riveihin. Madsen, 24, on tehnyt kesän maajoukkuekauden aikana paluuta kentille viime kevään loukkaantumisen jälkeen.

183-senttinen Madsen on pelannut naisten maajoukkueessa 22 ottelua. Mestaruusliigassa Madsen on pelannut 173 ottelua ja saavuttanut LP Viestin sekä HPK:n paidassa neljä mestaruutta.

– En malta odottaa, että pääsen uuteen ympäristöön oppimaan paljon uutta huippuvalmentajalta. Aivan mahtavaa, kuinka pitkä kuntoutus ja kärsivällisyys saa vihdoin kirsikan kakun päälle. Superinnoissani olen tästä mahdollisuudesta mikä minulle on nyt suotu, Valkealan Kajon kasvatti toteaa.

Joukkueen valmentajana jatkaa toista kautta italialainen Riccardo Marchesi.

Madsen on viides sopimuksen ensi kaudeksi Ranskan liigaan tehnyt suomalaisjpelaaja. Muut ovat: Saana Koljonen ja Salla Karhu (Quimper Volley 29), Kaisa Alanko, VB Nantes, Ranska sekä Daniela Öhman, Béziers Volley.

RC Cannes hävisi viime kauden Ranskan superfinaalin 2-3 Beziersille ja voitti cupmestaruuden. Seura dominoi Ranskan liigaa 1997-2015 voittaen peräti 18 mestaruutta perättäin sekä saman verran cupmestaruuksia. Lisäksi seura on voittanut Mestarien liigan 2002 ja 2003, jolloin Riikka Lehtonen pelasi joukkueessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s