VNL: Japani mutkisti Italian matkaa

Japanin puolustuspeli oli liikaa Italian hyökkäysvoittoiselle joukkueelle Volleyball Nations Leaguen kolmannen turnauskierroksen avausottelussa.

Japani oli jo häviöllä 1-2, mutta etenkin mahtava hyökkäysten varmistaminen tylsytti Italian pelaajat lopulta liiallisiin virheisiin. Välillä pallo ei millään tahtonut kuolla Japanin kenttään, vaikka Italian torjuntakin oli vahvalla päällä.

Italian pääsy viiden joukkoon ja lopputurnaukseen näyttää tämän jälkeen jo hyvin epätodennäköiseltä. Japani nousi voiton myötä taulukossa yhdeksänneksi ohi Italian.

Japanin ei-niin-tunnetut-nimet Ai Kurogo ja Yuki Ishii keräsivät kovimmat pisteet. Paola Egonu ja Miriyam Sylla olivat tutusti Italian suurimmat nimet, mutta tällä kertaa Sylla aloitti pelin vaihtopenkin puolelta.

http://www.volleyball.world/en/news/kurogo-rallies-japanese-in-gutsy-win-over?id=75330

Toisessa idän suunnassa käytävässä tämän viikon turnauksessa Bangkokin halli oli täynnä porukkaa, mutta Thaimaan suuri lentopalloinnostus ei riittänyt viemään kotijoukkuetta voittoon. Dominikaaninen tasavalta sai toisen voiton tililleen koko turnauksessa viime viikkoisen Argentiina-voiton jatkoksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s