Saana Koljonen Ranskan liigaan

Keväällä naisten lentopallon SM-kultaa voittanut maajoukkuelibero Saana Koljonen siirtyy tulevalle kaudelle pelaamaan Ranskan pääsarjaan. 29-vuotiaan Koljosen seura on Quimper Volley 29.

Quimper Volley 29 oli päättyneellä kaudella kymmenes kahdentoista joukkueen liigassa voitettuaan seitsemän peliä 22:sta. Kausi oli joukkueelle tällä erää toinen pääsarjassa.

– Olen kyllä todella iloinen, että minulla on jo tässä vaiheessa kesää joukkue ensi kaudeksi. Päätin, että kun ei enää ihan loputon määrä ole pelivuosia jäljellä, niin tehdään valinta sen mukaan. Hyppään tässä vaiheessa kokemuksen pariin, jossa opittavaa on mahdollisimman paljon. Nyt tulee uusi maa, uusi kieli, uusi kulttuuri, uusi liiga, uusi kaupunki, uudet pelikaverit, uusi valmentaja, uusi pallo. Eiköhän siinä jotain opikin sitten matkalla, Koljonen toteaa.

– Kommentit, mitä sain seurasta, sen tekemisestä, tavoitteista ensi kaudelle ja valmennuksesta toi sellaisen kivan fiiliksen, että tuolla mun olis hyvä olla sekä pelata ja sen perusteella tein lopullisen valinnan.

Koljonen kävi liigakauden päätteeksi jalkaleikkauksessa, josta on parhaillaan toipumassa. Hän on urallaan pelannut 38 naisten maaottelua, voittanut kaksi SM-kultaa ja kaikkiaan kuusi SM-mitalia. Suomen Mestaruusliigan lisäksi hän on pelannut kaksi kautta Saksassa: 2014-2015 Hampurissa ja 2016-2017 Vilsbiburgissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s