VNL: Serbia on ykkössuosikki koko kilpailussa

Serbia ei ole jättänyt mitään sattuman varaan, vaan on lähtenyt heti täydellä ykkösnaisistollaan Volleyball Nations Leaguen avausturnaukseen.

Joukkue on lentis.netin ykkössuosikki voittamaan tänä vuonna tämän kilpailun. Olympiahopean ja Euroopan mestaruuden jatkoksi.

Brankica Mihajlovic, joka jatkaa ensi vuonnakin uraansa Japanissa, on monelle joukkueelle täysin pysäyttämätön peluri. Tijana Boskovic (Eczacibasi) saa välillä myös niin paljon tilaa hyökätä että heikompaa hirvittää.

Kaikki muut avauksen pelaajat eivät ole aivan Euroopan kärkiseuroissa, mutta mikä tärkeämpää, he ovat seuroissaan aina kantavia voimia, kuten Jovana Stevanovic (Casalmaggiore), Stefana Veljkovic (Chemik Police), Jelena Blagojevic (Rzeszow), sekä passari Ana Antonijevic (Volero Zurich ja ensi vuonna Fenerbache) ja libero Silvija Popovic (Volero Zurich). Valmentaja Zoran Terzic on ollut Serbian vetovastuussa jo Jugoslavian ajoista ja sen jälkeen Serbian ja Montenegron yhteisjoukkueista lähtien.

Vaikka Eczacibasista Dinamo Moskovaan muuttava supertähti Maja Ognjenovic ei nyt starttaa joukkueen passarina, ei korkealta kolmen metrin takaa hyökkäysten järjestäminen ole vaarassa.

Avausottelussa Japanin pelaajat uskalsivat vielä mennä serbialaisten iskemien pallojen tielle mutta ei paljon enempää.

15.5. Serbia – Japani 3-0 (25-18, 25-17, 25-22)
16.5. Saksa- Serbia 0-3 (16-25, 21-25, 17-25)
17.5. Brasilia – Serbia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s