Brasilian turnaus täynnä maailman huippupareja

Lentopalloliiton tiedote:

Beach volleyn FIVB:n World Tour jatkuu Brasiliassa pelattavalla neljän tähden turnauksella.  Suomalaispareista Itapemassa ovat mukana Riikka Lehtonen / Niina Ahtiainen ja Taru Lahti-Liukkonen / Anniina Parkkinen.

– Alla on hyvin sujunut treeniviikko Rio de Janeirossa, jossa harjoittelimme Tshekin, Puolan ja Espanjan parien kanssa. Sunnuntaina siirryttiin sitten tänne turnauspaikalle. Täällä pidetään vielä viimeistelyharjoitukset Hollannin ja Saksan joukkueiden kanssa, päävalmentaja Kai Liukkonen kertoo.

Itapeman turnaus on kerännyt kovatasoisen kaartin taistelemaan rankingpisteistä sekä 32 parin kesken jaettavasta 150 000 dollarin palkintopotista. Molemmat suomalaisparit aloittavat turnauksen torstaina suoraan pääsarjasta.

– Molemmilla on edellytyksiä napata voittoja tässäkin turnauksessa, jossa mukana ovat maailman kovimmat parit, päävalmentaja uskoo.

Suomalaisten ensimmäisinä vastustajat ovat tuttujakin tutummat: Lehtonen/Ahtiainen kohtaa Tshekin parin Kolocova/Kvapilova ja toisessakin ottelussa vastus tulee Tshekki-Slovakia -akselilta.

Lahti/Parkkinen pelaa ensin Sveitsin Heidrich/Verge-Depre -paria vastaan ja toisessa ottelussa vastaan tulee joko USA:n Summer/Hughes tai Brasilian Josi/Lili.

Itapeman turnauksen tulokset ja otteluohjelma

http://worldtour.2018.fivb.com/en/wrio2018/women/results/maindraw

Karsinnoista pääsarjaan selvinneet 2. kierroksen voittajat:

http://worldtour.2018.fivb.com/en/wrio2018/women/results/qualifications#anchorII

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s