Lentoyhtiön nimellä liigaan

Turkish Airlines Sports Club -niminen joukkue varmisti nousunsa ensi vuodeksi Turkin naisten liigaan eli Sultanlar Ligiin.

Ensimmäinen nimekäs kiinnitys seuraan ensi vuodelle on oman maajoukkueen monivuotinen passari Özge Kirdar. Hänen tämän kauden joukkueensa Eczacibasi jäi Turkin liigassa juuri kakkoseksi ja heti tämän jälkeen sopimus uuden joukkueen kanssa julkistettiin.

Tätäkin nimekkäämpi pelaaja oli nostamassa joukkuetta tänä vuonna liigaan, sillä todella kokenut ja ympäri maailmaa huippuseuroissa pelannut serbialainen  Jelena Nikolic oli todellinen tähti nousun takana yhdessä tshekkiläisen Aneta Havlickovan kanssa.

https://volleymob.com/nikolic-havlickova-sign-new-turkish-club-turk-hava-yollari/

Turkish Airlines on toiminut useiden urheilujoukkueiden ja -tapahtumien ja Turkin maajoukkueiden sponsorina ja vuodesta 2000 esimerkiksi koripallossa Euroliigan nimisponsorina. Kuten linkistä voi lukea, lentopallo on ennenkin ollut tärkeä osa yhden maailman tunnetuimman lentoyhtiön toimintaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s