Mestaruusliigassakin menestyneitä haluaa Koreaan

Mielenkiintoisia nimiä myös suomalaisittain osallistuu Italian Monzassa toukokuun alussa järjestettävään Korean liigan ulkomaalaispelaajien draftiin.

Leirille valittujen joukossa ovat muun muassa juuri HPK:ssa mestaruuden voittanut kanadalainen Vicky Savard, Kangasalta ja HPK:sta tuttu parin vuoden takaa tuttu Allison Mayfield, melkoinen kiertolainen, HPK:ssakin käväissyt Lindsay Stalzer ja Kuusamossa muutama kausi sitten häikäissyt senegalilainen Fatou Diouck.

Naisten draft suoritetaan 2.-5.5. ja miesten 7.-10.5.

Suurin osa Koreaan hakevista pelaajista on niin sanotusti kovia hakkureita, tai muuten selkeästi laitapelaajia. Korean V-Leaguessa pelaa kaudella 2018/19 kuusi joukkuetta, joista jokainen saa valita yhden ulkomaalaispelaajan, joten paikka tähän rahaliigaan on luvassa vain kuudelle pelaajalle oheisesta listasta.

Miesten listalla eri tavoin mielenkiintoisia nimiä ovat esimerkiksi Mitja Gasparini , 33,(Slovenia), Renee Teppan, 24, Viro, Liberman Agamez, 33, (Kolumbia), Paul Carroll, 32, (Kanada) ja Kevin Le Roux, 28, (Ranska) ja Luke Smith,27, (Australia).

https://www.volleyball.it/monza-brianza-nuova-capitale-della-korea-tryout-la-stagione-201819/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s