Kooste suomalaisnaisista ja naisten valmentajista ulkomailla

Laura Pihlajamäen Nantes otti Ranskan liigassa selkeän kotivoiton St.Raphaelista 3-0 (25-23, 25-18, 30-28). Pihlajamäki hyökkäsi tehokkaasti ja teki seitsemän pistettä. Nantes on liigassa kahdeksantena.

– Tärkeät pisteet kotiin hyvällä ja tasaisella esityksellä. Pidettiin oma taso läpi pelin. Nyt alkaa loppukiri ennen joulutaukoa. Joka viikko kaksi peliä luvassa, cupin pelillä Nancya vastaan tiistaina jatkava Pihlajamäki kertoi.

Tiiamari Sieväsen Volero Zürich otti makean revanssin Schaffhausenista 3-0 (25-10, 25-21, 25-15). Schaffhausen katkaisi kauden avauksessa Voleron huikean kotimaan kenttien voittoputken. Nyt Volero on sarjassa kolmantena Pfeffingenin ja Dudingenin jälkeen.

– Toisen erän pientä notkahdusta lukuun ottamatta meiltä erittäin hyvää ja rentoa peliä. Etenkin hyökkäyspuolella onnistuttiin nyt laajemmalla rintamalla mitä aikaisemmissa peleissä, Sievänen totesi.

Samassa Sveitsin liigassa Könizin apuvalmentajana toimii Teemu Oksanen. Köniz on kuudentena voitettuaan neljä peliä kymmenestä.

Pauliina Vilponen piipahti lyhyesti kentällä Brescian kärsittyä Italian A2-liigassa kotitappion vasta viidennen erän jatkopalloilla Trentinolle johdettuaan peliä jo 2-0. Numerot olivat 2-3 (25-19, 25-17, 18-25, 22-25, 17-19). Brescia on 17 joukkueen sarjassa kymmenentenä.

Kuusamossa Challenge Cupin matsin viikolla voittamassa käynyt Eveliina Koljosen Charleroi ehti lauantaina pelaamaan jo taas Belgian liigaa häviten Asterix Avolle vieraissa 0-3. Pölkyn torstaina toisessa osaottelussa kohtaava Charleroi on liigassaan nyt yhdeksäntenä.

Ranskan kakkosliigassa Jasmine Tahvanaisen Mougins voitti vieraissa Bordeauxn 3-0 ja Annina Keinosen Romanais Clamartin 3.1. Mougins johtaa sarjaa ja kohtaa tiistaina cupissa pääsarjajoukkue Paris St.Cloudin.

Teemu Sarnan valmentama UKF Nitra jatkaa Slovakian naisten liigassa kolmannella tilalla voitettuaan kymmenen ja hävittyään kaksi ottelua. Torstaina kaatui paikallistaistossa COP Nitra 3-0.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s