Pasi Sydänlammi jatkaa Lentopalloliiton puheenjohtajana

Lentopalloliiton liittokokous valitsi yksimielisesti Pasi Sydänlammin, 43, jatkamaan Lentopalloliiton puheenjohtajana seuraavan kaksivuotiskauden. Liittokokous pidettiin Tampereella sunnuntaina.

Sydänlammi on toiminut Lentopalloliiton puheenjohtajana kolme vuotta. Hän on Oma Säästöpankin toimitusjohtaja ja hänellä on pitkä ura pankkimaailmasta. 43-vuotias Sydänlammi on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja hänellä on MBA-tutkinto kansainvälisestä rahoituksesta. Hän on pelannut lentopallon SM-liigassa 85 ottelua Tampereen Isku-Volleyn riveissä.

Myös Lentopalloliiton liittovaltuusto piti syyskokouksensa Tampereella ja teki päätökset hallitusvalinnoista. Erovuoroisista jäsenistä Pirjo Oksanen vetäytyi hallituksesta. Jouni Oksanen ja Hannu Vuola valittiin uudelleen kaksivuotiskaudeksi ja Arto Heinonen valittiin uutena jäsenenä hallitukseen. Varapuheenjohtajaksi aiemmin valitun Antero Asikaisen paikalle hallitukseen valittiin yhdeksi vuodeksi Mikko Korhonen. Mestaruusliigan edustajana hallituksessa ollut Kauko Väinämö vetäytyi ja hänen tilalleen liigan edustajaksi tuli Mestaruusliigan puheenjohtaja Ari Koskenoja.

Liittovaltuusto hyväksyi myös Lentopalloliiton vuoden 2018 toimintasuunnitelman ja 5,57 miljoonan euron budjetin.

Liittokokouksen hyväksymän liiton strategiapäivityksen mukaisesti painopisteitä liiton toiminnassa ovat pelaamisen lisääminen ja kansainvälinen menestyminen huippu-urheilussa, mikä näkyy myös ensi vuoden toimintasuunnitelmassa.

Miesten maajoukkueen osalta tavoitteina ovat selviytyminen vuoden 2019 EM-kisoihin ja syyskuussa pelattavissa MM-kisoissa sijat 9-16. Naisten maajoukkueen päätavoitteena on selviytyminen EM-kisoihin 2019. Beach volleyn EM-kisoissa tavoitteena on mitali.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s