Suomalaisten lento katkesi Kyproksessa

Suomalaisparien voittotili Kyproksen beach volleyn CEV Satellite -turnauksessa ei kasvanut sunnuntaina. Puhtaalla pelillä päätöspäivään edenneet Erika Nyström ja Anniina Parkkinen hävisivät molemmat ottelunsa ja jäivät niukasti mitalipelien ulkopuolelle sijoittuen lopulta viidenneksi.

Nyströmiä ja Parkkista vahvempia Larnakassa olivat niin venäläiskaksikko Yulia Abalakina/Ksenia Dabizha kuin puolalaiset Kinga Kolosinska ja Jagoda Gruszczynska.

– Ei saatu turnaukselle haluamaamme lopetusta eli välieräpaikkaa. Oli kuitenkin mahtava kokemus pelata Anniinan kanssa. Taidoista peli ei jäänyt kiinni tänään. Kolmannessa erässä olisi pitänyt jättää muutama syöttövirhe tekemättä. Iso kiitos Anniinalle, kun tuli tänne pelaamaan. Tuntui mahtavalta päästä kunnolla kilpailemaan pitkän tauon jälkeen, Nyt viikko lepoa ja Suomeen lomalle, Nyström suunnitteli.

Sinisalo ja Ahtiainen seitsemänneksi

Larnakan turnauksen ykkössijoitetut Ida Sinisalo ja Niina Ahtiainen taistelivat lauantaina tappiokaaviossa voiton Norjasta, mutta turnaus päättyi 15-21, 9-21 -tappioon saksalaisparille Sandra Ittlinger/Lisa Arnholdt.

– Oma sideout ei kulkenut tänään. Vastustajan paha syöttö vaikeutti nostoa ja passia, enkä saanut viimeisteltyä hyökkäystä riittävän tehokkaasti, Sinisalo harmitteli.

Imatralaiskaksikon kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Jyväskylässä järjestettävässä SM-lopputurnauksessa. Kärkipareistamme Suomen mestaruudesta kisaavat myös Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen. Riikka Lehtonen sen sijaan jättää SM-finaalit väliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s