Suomalaisparit vahvassa vireessä Kyproksella

Molemmat suomalaisparit jatkavat pelejään Kyproksella järjestettävässä beach volleyn CEV Satellite -turnauksessa.

Erika Nyström ja Anniina Parkkinen aloittivat Larnakan turnauksen kahdella voitolla ja jatkavat suoraan puolivälieriin. Suomalaiskaksikon käsittelyssä kaatuivat niin kyproslais- kuin saksalaisvastustajat. Jälkimmäisessä pelissä Nyström ja Parkkinen nousivat kolmannen erän 10-13 -tappiotilanteesta makeaan 18-16 -voittoon. Sunnuntain puolivälierässä vastaan asettuu venäläispari Yulia Abalakina/Ksenia Dabizha, joka pudotti toisella kierroksella Ida Sinisalon ja Niina Ahtiaisen tappiokaavioon.

– Matka jatkuu voittajakaaviossa. Nautin pelaamisesta Anniinan kanssa, luotto hänen tekemiseensä on kova. Tänään vastustajat laittoivat painetta vuorotellen meille molemmille, eivät oikein tienneet kumpaa pommittaisivat. Onneksi kokemus ja Anniinan hyvä itseluottamus toivat toisessa pelissä meille hienon voiton, Nyström tuumaili.

Sinisalo ja Ahtiainen selvittivät helposti ensimmäisen kierroksen ottelunsa kyproslaista paria vastaan. Tappiokaavion 21-15, 21-16 -voitto norjalaiskaksikosta Victoria Faye Kjølberg/Ane Guro Hjortland nosti Sinisalon ja Ahtiaisen taistelemaan sunnuntaina uudelleen puolivälieräpaikasta.

–  Hyvä päivä! Aamupelissä torjunta-puolustuspeli toimi hyvin. Toisessa pelissä meillä oli vaikeuksia tuulen kanssa, eikä oma peli löytynyt millään. Norjaa vastaan sitten sideout toimi tosi hyvin, lisäksi saatiin mukavasti rikottua heidän peliä, Ahtiainen summasi.

Nyström ja Parkkinen jatkavat pelejään sunnuntaina kello 10.00, Sinisalo ja Ahtiainen astuvat areenalle kello 11.40. Laola1.tv näyttää molemmat ottelut suorina nettilähetyksinä.

Tulokset ja otteluohjelma

http://www.cev.lu/BeachVolley-Area/BeachVolley_3BOX.aspx?ID=1029&mID=2136&sID=&pID=0&chID=0&phaseID=0&champID=0&Mod=

Livestream

http://www.laola1.tv/en-int/livestream/2017-08-06-beach-volleyball-cev-bvb-satellite-len

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s