Biitsin MM Päivä 2 Top 5

  1. Itävallan kotietu kisoissa on todellinen. Ehkä selkein esimerkki toisena päivän tästä oli parin Elisabeth SchÜtzenhöfer/Stefanie Schwaiger voitto venäläisistä Jekaterina Birlova/Nadezda Makroguzova ehkä kaikkein tasaisimmassa alkulohkossa. Ei siinä varsinaista yllätystä tapahtunut, mutta pelin tilanteisiin yleisö pääsi kuuluttajan avustuksella vaikuttamaan juuri sopivasti niin että venäläisten keskittyminen saattoi hiukan häiriintyä… Muutoinkin sekä miesten että naisten ottelussa kotimaan joukkueet ovat todella venyneet koviakin joukkueita vastaan, sillä arpa on heittänyt itävaltalaisille alkulohkoihin ”yllättävän” paljon brasseja ja USA:n pelureita vastaan.

2. USA:n tiimi Emily Day/Nicole Branagh on kova vaikka nuorentuikin melkein kymmenen vuotta kun Emily Day saapui lyhyellä varoitusajalla Wieniin korvaamaan Kerri Walshin olkapäävamman vuoksi. Saksan Victoria Bieneck/Isabel Schneider joutuivat silti liian kovan haasteen eteen keskinäisessä ottelussa.

3. Pääkentän musiikkivalinnat ovat erittäin personoidut.. Erityisesti päivän päättäneessä brassien Elize Maian ja Taiana Liman sekä sveitsiläisten Joana Heidrichin ja Anouk Verge-Depren pelissä tämä kuului, kun Give me hope Joanna, Gustavo Lima, Maja the Bee sekä Pikku Heidit ja monet muut Sveitsistä muistuttaneet saksankieliset kappaleet raikuivat ämyreistä.

4. Lennot Afrikasta olivat turhan pitkät. Ruandan naisjoukkue ehti kuitenkin pelaaman toisen ohjelmaan merkityn ottelunsa. Näin hiipui viimeinenkin toivo siitä että ensimmäisellä varasijalla olleet Suomen Niina Ahtiainen/Anniina Parkkinen pääsisivät vielä pelaamaan. Ruanda ei avauspäivänä ehtinyt pelaamaan ja brassit Carol/Maria Antonelli saivat avauspisteensä ”byenä”.

5. Kun pääkentällä tulee liian kuuma, katsojia viilennetään hauskalla tavalla. Ylhäällä sijaitseville yksinäisten esitanssijoiden lavoille nousee vesitykkien kanssa palomiesten tyyliin puhaltamaan kaverit katsojien niskaan letkuistaan laajalle suihkuavaa vettä muutamia kertoja ottelun aikana. Ja alle rynnätään tietysti nauttimaan viilennyksestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s