Suomalaisittain taas vilkas biitsiviikko

Euroopan turnauksista vauhtia arvokisoihin

Suomalaisten härkäviikot kansainvälisillä beach volley -kentillä jatkuvat. Kolme sinivalkoista paria hakee vauhtia CEV:n turnauksista vauhtia tuleviin arvokisoihin ja taistelee samalla tärkeistä rankingpisteistä.

Unkarin Siofokissa järjestettävässä CEV:n Satellite -turnauksessa Jyrki Nurminen ja Pekka Piippo aloittavat pelinsä karsinnoista. Pääsarjapaikka irtoaa yhdellä karsintapelin voitolla. Nurminen ja Piippo saavat jännittää historiallista EM-kisapaikkaa ensi tiistaihin saakka, jolloin elokuussa Latviassa pelaavat parit ovat selvillä.

– Tavoitteena on voittaa ensin torstain karsintapeli ja ottaa paikka pääsarjaan. Siellä sitten havittelemme parannusta Harkovan turnauksen yhdeksänteen sijaan. Ukrainassa suoritustasomme oli korkealla, joten lähdemme karsintaan luottavaisin mielin. Erityistä mielenkiintoa turnaukseen tuo tietenkin myös piakkoin selviävä EM-paikan kohtalo, Piippo ennakoi.

Kaksi naispariamme, Taru Lahti Liukkonen/Anniina Parkkinen ja Ida Sinisalo/Niina Ahtiainen, ovat rankingpisteidensä ansiosta suoraan pääsarjassa Alanyassa, Turkissa järjestettävässä CEV:n Masters turnauksessa.

– Totutellaan kuumuuteen ja tuuleen. Pääsarjassa lähdetään taistelemaan jokaisesta pallosta, Sinisalo tuumailee.

Riikka Lehtosen ja Taru Lahti-Liukkosen heinä-elokuun vaihteen MM-kisapaikan lisäksi suomalaispareilla on mahdollisuudet jopa kolmeen aikuisten EM-paikkaan. Suomella on EM-edustus sekä tytöissä että myös kaikissa kolmessa nuorten ikäluokassa.

Tulosseuranta löytyy so. linkeistä

Miehet, Unkari: http://www.cev.lu/BeachVolley-Area/BeachVolley_3BOX.aspx?ID=1028&mID=2130&sID=&pID=0&chID=0&phaseID=0&champID=0&Mod=

Livestream: http://www.laola1.tv/en-int/channel/cev-beach-volleyball-satellites-livestream-video-for-free

Naiset, Turkki: http://www.cev.lu/BeachVolley-Area/BeachVolley_3BOX.aspx?ID=1020&mID=2093&sID=&pID=0&chID=0&phaseID=0&champID=0&Mod=

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s