Lehtonen ja Lahti-Liukkonen ulos 1. kierroksella Gstaadissa

Riikka Lehtosen ja Taru Lahti Liukkosen taival Sveitsissä pelattavassa FIVB:n viiden tähden Major -turnauksessa päättyi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Suomalaiskaksikon lopullinen sijoitus Gstaadin alppimaisemissa oli 17:s.

Alkusarjan päätöspelissä sveitsiläispari Nina Betschart/Tanja Hüberli oli suomalaisia 21-19, 21-14 -vahvempi. Lehtosen ja Lahti-Liukkosen jatkohaaveet kariutuivat 15-21, 21-23 -tappioon saksalaisille Victoria Bieneckille ja Isabel Schneiderille.

– Tappio ja pelin taso harmittavat. Minulla ollut suuria haasteita löytää rytmi omaan hyökkäyspelaamiseen. Nyt kootaan turnaus yhteen ja sen jälkeen otetaan vähän lepoa niin kropalle kuin mielelle. Ensi viikolla lähdetään sitten uudella sykkeellä Turkkiin, Lahti-Liukkonen sanaili.

Sveitsistä suomalaiskaksikko kuittasi 6000 dollarin palkintorahat sekä 240 FIVB:n rankingpistettä.

Sinisalo ja Ahtiainen karsiutuivat pääsarjasta Ruotsissa

Ida Sinisalo ja Niina Ahtiainen eivät selviytyneet pääsarjaan Laholmissa, Etelä-Ruotsissa pelattavassa CEV:n Satellite -turnauksessa. Suomalaisparin kohtaloksi koitui karsintapelin 1-2 (21-14, 20-22, 8-15) -tappio itävaltalaiskaksikolle  Eva Freiberger/Elisabeth Klopf.

– Ensimmäinen erä oli meiltä hyvää peliä. Kaikki toimi ja syötöillä saatiin hyvin pisteitä. Toinen erä oli tasainen, kunnes tilanteessa 20-20 tuli vastustajalle ”orava” (verkkonauhan kautta putoava ässäsyöttö). Kolmannessa erässä vastustajalla toimi kaikki – meillä ei mikään, Ahtiainen harmitteli.

Imatralaisten kausi jatkuu ensi viikolla Turkin Alanyassa järjestettävässä CEV:n Masters -turnauksessa, johon heillä on Lahti-Liukkosen ja Anniina Parkkisen ohella suora pääsarjapaikka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s