Team Lakkapää CEV Cupiin

Lentopallon Eurocupien 2017-2018 arvonnat suoritetaan 14.6. Luxemburgissa. Osallistujalistojen perusteella suomalaisittain mielenkiintoisin uutinen on Team Lakkapään (Perungan Pojat) pääsy villillä kortilla CEV Cupiin Challenge Cupin sijasta.

Mestarien liigassa ovat mukana miehissä VaLePa ja naisissa LP Viesti. CEV Cupiin osallistuvat puolestaan naisissa HPK ja miehissä Hurrikaani-Loimaa sekä Team Lakkapää. Challenge Cupissa ovat puolestaan mukana naisissa OrPo ja Pölkky Kuusamo. Miehissä ei suomalaisjoukkueita ole Challenge Cupissa mukana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s