Kypros lentopallomiesten avausvastustaja MM-karsinnoissa

Miesten lentopallomaajoukkue avaa MM-karsinnat keskiviikkona Tšekin Karlovy Varyssa Kyprosta vastaan.

Kypros on Euroopan rankingissa sijalla 32. Suomi on kohdannut Kyproksen aiemmin maaottelussa vain kahdesti, molemmat kerrat voitokkaasti Spring Cupissa 1990-luvulla.

Viime MM-karsintoihin Kypros ei päässyt mukaan. Juuri pelatuissa pienten maiden EM-kisoissa Kypros oli toinen Luxembourgin jälkeen. Kypros voitti Islannin 3-1, hävisi Luxembourgille 0-3 ja voitti nytkin samassa lohkossa pelaavan Pohjois-Irlannin 3-0 (25-15, 25-15, 25-13). Joukkueen parhaat pistemiehet turnauksessa olivat Gabriel Georgiou (10,3 pistettä/ottelu) ja Vladimir Knezevic (10,7)..

– Kypros on meille melko tuntematon vastustaja, koska emme ole heitä kohdanneet aiemmin. Oma keskittymisemme on avainasemassa: tiedämme että peli pitää voittaa selkeästi, mutta kiirehtiä ei voida ja keskittyminen pitää säilyä koko ajan täydellisesti, päävalmentaja Tuomas Sammerlvuo toteaa.

Tšekkeihin matkustaneesta 15:stä pelaajasta pelaavan kokoonpanoon ulkopuolelle jäi keskipelaaja Miki Jauhiainen. Näin Suomella on kisajoukkueessa kolme hakkuria: Antti Ropponen, Urpo Sivula ja Lelu Ojansivu.

Katso Urpo Sivulan ennakkotunnelmat Karlovy Varysta

https://www.youtube.com/watch?v=Yq55VBVNMiU

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s