Piia Korhonen Dresdner SC:n riveihin

20-vuotias naisten lentopallomaajoukkueen hakkuri Piia Korhonen pelaa kaksi seuraavaa kautta Saksan 1. Bundesligassa Dresdner SC:n paidassa.

Kolme edellistä kautta Korhonen pelasi HPK:ssa ja sitä ennen debyyttikautensa Mestaruusliigassa LiigaEurassa. Korhonen on voittanut liigassa yhden mitalin kutakin väriä ja kolme Suomen Cupin hopeaa. Vuoden naistulokas hän oli 2014.

– Unelmana on ollut päästä pelaamaan ulkomaille ja nyt siihen tuli mahdollisuus huippujoukkueessa. Eihän siitä voi kieltäytyä. Uskon, että opin paljon uutta Dresdenissä uudelta valmentajalta ja uusilta joukkuekavereilta. Haluan kiittää HPK:n pelaajia, valmentajia ja koko seuraa siitä, että sain pelata Hämeenlinnassa hienot kolme kautta ja kehittyä upeiden ihmisten kanssa, Korhonen toteaa.

– Olen nähnyt paljon Suomen liigan otteluita ja heti ensimmäisen kerran Piian nähtyäni tiesin, että haluan hänet valmennukseeni. Piia on nuori, mutta jo monipuolinen pelaaja, kertoi Dresdnerin päävalmentaja Alexander Waibl suomalaishankinnasta seuran kotisivuilla.

Dresdner oli viime kaudella välierissä pudoten siellä Stuttgartille voitoin 1-2. Saksan Cupissa joukkue putosi puolivälierävaiheessa, myöskin Stuttgartille.

Dresdenissä Korhonen pääsee nauttimaan mm. Saksan maajoukkuepassarin Mareen Apitzin passeista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s