Tomi Rumpunen suuntaa Ranskaan

Päättyneellä kaudella Saksan Bundesliigassa SWD Powervolleys Dürenin riveissä pelannut Tomi Rumpunen jatkaa uraansa Ranskassa. Rumpunen on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Pro B -liigajoukkue ASON Volleyn kanssa.

–  Kausi Dürenissä oli hyvä, kiitos siitä myös Tommille (valmentaja Tiilikainen). Nyt tuli mahdollisuus lähteä Ranskaan, mikä on ollut haaveena. Seuralla on kovat tavoitteet, joten on kiva päästä osaksi sitä projektia. Lisäksi on mukavaa nähdä uusi maa ja uusi liiga. Uskon, että pelaajana mennään taas eteenpäin, Rumpunen sanaili.

Huhtikuussa 30 vuotta täyttänyt Raision Loimun kasvatti on edustanut kotimaassa myös Salon Piivolleyta, Kokkolan Tiikereitä ja Hurrikaani-Loimaata. Saksan lisäksi Rumpunen on pelannut ammattilaisena Romaniassa. Suomi-paidan hän on pukenut ylleen yhteensä 15 kertaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s