Eurooppalaiset vahvoja Naisten Joukkue-MM:ssä

VakifBank Istanbul ja Volero Zurich pelasivat vahvasti joukkueiden maailmanmestaruusturnauksen alkulohkoissa Japanissa. Vakifbank on jo varma semifinalisti ja Dinamo Moskova on lohkokakkosena. Vakifbank kaatoi esimerkiksi brasililaisjoukkue Rexona Rio de Janeiron 3-1

Volero Zurich johtaa toista lohkoa kun se voitti korealaisen NEC Red Rocketsin 3-0. Hallitseva maailmanmestari, niinikään turkkilainen Eczacibasi on lähellä mutta vielä varmistamatta semifinaalipaikkansa. Alkulohkojen päätöskierroksella eurooppalaiset kohtaavat muiden maanosien oukkueet, joten lähellä on nähdä kilpailussa kokonaan eurooppalainen kärkinelikko.

http://clubworldchampionships.2017.women.fivb.com/en

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s