Verona lomalle 2,5-tuntisen taistelun jälkeen

Sir Safety Conad Perugia oli niukasti parempi viidennessä puolivälierätaistossa Italiassa ja Calzedonia Verona joutui puolestaan ehkä hieman ennenaikaiselle kesälomalle, siksi hyvää peliä joukkue esitti juuri viikonloppuna voittaessaan Euroopan Challenge Cupin.

Ehkä matka Venäjälle sunnuntain ratkaisuotteluun tuntui hieman vielä kintereissä keskiviikkona. Näin Veronan pelureista esimerkiksi Uros Kovasevic (Serbia), Michele Baranowicz (Italia) ja Sasha Starovic (Serbian mj.) saavat keskittyä pikapuoliin jo vaikkapa maajoukkuetoimintaan tulevana kesänä.

Perugian parhaaksi pistemieheksi nousi Serbian maajoukkuemies Aleksandar Atanasijevic. Aaron Russell (USA) ei jäänyt paljon jälkeen.. Saksalaisista Denys Kaliberda pelasi koko ottelun, mutta  Christian Frommia käytettiin vain vaihtopelaajana.

Välierät Lube-Perugia ja Modena-Trentino starttaavat jo lauantaina ja katkeavat toisten pelien jälkeen yli puoleksitoista viikoksi Mestarien liigan lopputurnauksen vuoksi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s